Zudena 100 mg
Zudena
Bästa pris SEK 58.72Per piller
Betalning: VISA, MasterCard, Amex, Bitcoin
+ Paketleveransföretag försäkring
+ Nästa order 10% rabatt

Aktiv Ingrediens: Udenafil

Zudena är den nyaste formen av medicinsk behandling som är känt över hela världen, förstärkta genom användning av aktiva medicinalväxter, vilket obegränsad känsla av styrka, obegränsad vilja och oändlig uthållighet. Ginseng är en av de viktigaste ingredienserna i Zudena, det stimulerar och ökar endokrin aktivitet i kroppen, ökar ämnesomsättningen och underlättar hjärtats aktivitet, vilket bidrar till den arteriella blodflödet, stimulerar hjärnans centra och underlättar driften av det centrala nervsystemet. Den erektion, sexuell lust, framgång samlag är garanterad. Av de 400 mg Zudena 50 mg är Udenafil, de återstående 100 mg ginseng och vitaminer.

En populär drog som används för att behandla erektil dysfunktion är Zudena. Detaljerade instruktioner för användning som presenteras i denna artikel måste studeras av varje patient för behandling av svåra sjukdomar för att vara så effektiv och säker som möjligt. Information kommer att kompletteras med recensioner av patienter och läkare, liksom uppgifter om priser och analoger av Viagra i Sverige av inhemska och utländska.

Sammansättning

Det verksamma ämnet är en del av drogen Zudena, är en kemisk förening Udenafil. Tillverkaren Zudena Pfizer (Pfizer, USA) frisätter läkemedlet med olika doser av den aktiva substansen - 25, 50 och 100 mg.

Ytterligare ingredienser som ingår i sammansättningen - cellulosaderivat, stärkelse, stearates Mg, fosfat Ca, blått färgämne, Ti koldioxid, glycerols.

Release form

Läkemedlet är gjord i form av tabletter för internt bruk, som är filmdragerade. Release form skiljer sig åt i de olika innehåll av den viktigaste komponenten i Zudena Udenafil i en dos.

Tabletten är målade i blå färg, i form påminner en diamant. På den ena sidan, den Phizer gravyr är placerat, på andra dosen av Udenafil "VGR 25", "VGR 50" eller "VGR 100". Paket som innehåller 1, 2, 4 eller 8 tabletter och tillverkarens instruktioner finns tillgängliga.

Farmakologisk effekt

Zudena hänvisar till farmakologisk grupp av läkemedel som används för behandling av nedsatt erektion i vuxna män. Udenafil hänvisar till vasodilators - ämnen som vidgar blodkärlen genom att koppla sina muskler väggar.

En särskild verkningsmekanismen för läkemedlet möjliggör en omfattande farmakologisk effekt på den manliga sexuella funktioner. Den huvudsakliga effekter och egenskaper av Zudena för män är följande:

 • Ökad produktion av NO i håligheter i svällkropparna. Kväveoxid bidrar till förändringar i produktionen av cGMP, som påverkar vaskulär tonen i penis.
 • Avslappning av muskeln lager av blodkärl. Genom denna åtgärd, kramp i kärlväggen elimineras.
 • Utbyggnaden av fartyg.
 • Att stärka fyllning av blod i penis.
 • Bevarandet av ökad blod fyllning av penis under samlag.
 • Att sänka blodtrycket. Detta är en samtidig effekt av läkemedlet, vilket måste tas i beaktande hos patienter med hypo - och hypertoni. När du väljer bör dosen förmåga Udenafil för att förstärka effekten av blodtryckssänkande läkemedel.

Udenafil är snabbt absorberas från mag-tarmkanalen och går in i blodomloppet. Tiden för åtgärd av läkemedlet - 4-5 timmar.

alert

Viktigt! Dessa effekter utveckla efter att ha tagit den föreskrivna dosen av läkemedlet endast i närvaro av sexuell stimulering. Utan spänning en erektion inte inträffar.

Indikationer för användning

Udenafil används endast för att uppnå en erektion, så du bör ta avhjälpa endast före sexuellt umgänge. Enligt den officiella anvisningar för användning från tillverkaren anvisningar för användning av Zudena är följande:

 1. oförmåga att uppnå en erektion under samlag;
 2. oförmåga att behålla en erektion tills slutet av sexuell kontakt.

I vissa källor det finns beskrivningar av utnämningen av läkemedel till patienter med prostatacancer sjukdomar i avsaknad av en tumör. Studier i denna riktning av terapi var inte bedrivs. Därför, i officiella medicin, Zudena är endast förskrivas för att förbättra potens och erektion.

Kontraindikationer

Eftersom Zudena kännetecknas av en effekt på hjärt-kärlsystemet, släpper ut ett antal sjukdomar, som har kontraindikationer för användning. Dessa sjukdomar inkluderar följande:

 • allergi mot läkemedel.
 • hjärtsjukdom som ökad fysisk och sexuell aktivitet bör vara begränsad - hjärtsvikt, kärlkramp, hjärtinfarkt etc.
 • slag som fanns i det förflutna.
 • en historia av hjärtinfarkt;
 • ischemisk neuropatier av de optiska nerverna som orsakade förlusten av vision.
 • allvarliga skador på njurar, lever;
 • medfödd retinala sjukdomar;
 • hypotension, som kännetecknas av en minskning i trycket under 90/60 mm Hg. v .;
 • okontrollerat högt blodtryck;
 • att ta läkemedel som främjar frisättningen av kväveoxid och donatorer av kväve (organiska nitrater);
 • avvikelser i den anatomiska strukturen av penis;
 • kvinnor. Godkännande av Zudena är också förbjudet under graviditet och amning (HB). Inte är etablerad hur Zudena fungerar samt om kvinnor, fostret och det nyfödda;
 • barn. Användningen av narkotika är förbjudet i pojkar till barn under 18 år.

Innan du börjar ta de medel som det är viktigt att utesluta förekomst av dessa kränkningar och villkor.

Instruktioner för användning

Innan behandling är det viktigt att bekanta dig med hur du tar Zudena. Zudena tabletten är tagen inomhus. Drogen är inte tuggas, sväljas hela, sköljs ner med minst 50 ml rent vatten. Kan du inte dricka grapefruktjuice!

Zudena är bättre absorberas på fastande mage. Det är därför rekommenderat att bygga regimen på ett sådant sätt att användningen av en dos av läkemedlet före en måltid eller 40 minuter efter en måltid. Receptionen tid som behövs. Produkten kan tas på morgonen, innan middagen, efter middagen (för att inte kombineras med mat) och på kvällen. Behandlingstiden är endast valda individuellt med hänsyn till patientens tillstånd.

Metoden för ansökan består i att den enda användning av Zudena för 1 timme före planerad sexuell umgänge. Effekten börjar dyka upp 30 minuter efter att den föreskrivna dosen. Varaktigheten av effekten av Zudena (4 timmar) är tillräckligt med tid för att få full effekt av Zudena.

Ett brett utbud av doser ger dig möjlighet att välja en rationell mängd av Udenafil för varje patient. Det är förbjudet att använda Zudena mer än en gång under dagen. Utsättande av läkemedlet inte kräva överensstämmelse med de särskilda rekommendationer. Det är säkert att sluta dricka Zudena så snart behov uppstår.

Kursen av behandling för vuxna män:

Den genomsnittliga rekommenderade dosen av Zudena för en frisk människa (utan kontraindikationer) är 100 mg per dag. Enligt behov kan läkaren öka dosen till 0,1 g, eller, omvänt, att minska till 0,025 g.

alert

Viktigt! Den maximala dagliga dosen av Udenafil 100 mg. Överensstämmelse med den etablerade doseringen är den bästa förebyggande av utvecklingen av biverkningar.

Med mycket allvarliga sjukdomar i njurarna, levern, den initiala dosen bör inte vara mer än 25 mg 1 gång per dag. Med normal tolerans, den mängd av Udenafil kan ökas till 50 - 100 mg.

Med det akuta behovet av att kombinera med läkemedel som har en negativ inverkan på leverenzymer och blodtryckssänkande läkemedel, en dos av 25 mg Zudena bör övervägas. För äldre patienter, dosjustering är i allmänhet inte krävs. Om det finns allvarliga sjukdomar och allmänt dålig hälsa, då den första dosen bör inte överstiga 25 mg.

Att missa en dos har ingen effekt eftersom Zudena används endast när det är nödvändigt för att uppnå en erektion under samlag.

alert

Viktigt! Det är förbjudet att ändra (särskilt ökning av dosen av läkemedel som ordinerats av läkare.

Överdos

Utöver doser av läkemedlet (upp till 800 mg per dag) leder till en ökning av sannolikheten för och ökad svårighetsgrad av biverkningar. De vanligaste följderna av en överdos är följande:

 1. huvudvärk;
 2. rodnad i ansiktet - hot blinkar,
 3. yrsel;
 4. diarré;
 5. synskador
 6. nästäppa och svullnad.

Behandling är endast symptomatisk, eftersom det inte finns några medel att påskynda elimineringen av Udenafil från kroppen.

Biverkningar

De flesta biverkningar av Zudena tabletter Plus på män är vanligt. De vanligaste är följande:

 • huvudvärk;
 • yrsel;
 • rodnad och svullnad av ansikte;
 • mag-störningar.
 • svullnad av slemhinnorna i nasofarynx;
 • dimsyn;
 • hörselnedsättning;
 • hudutslag;
 • kränkningar av färgseende.

För allvarliga manifestationer av dessa symtom ska du kontakta läkare. Som regel har sådana reaktioner att Zudena inte kräver utsättande av läkemedlet. Beroende på svårighetsgraden av brott, kan läkaren minska doseringen.

Sällsynta biverkningar som kräver utsättande av läkemedlet och omedelbart läkare:

 • ihållande erektion;
 • smärtsam erektion;
 • smärtor i bröstet;
 • stroke;
 • hörselnedsättning;
 • hjärtinfarkt;
 • förmaksflimmer;
 • rytmrubbningar;
 • plötslig koronara döden.
 • bildandet av foci av nekros på huden;
 • blödning från penis;
 • muskelvärk.
alert

Viktigt! Muskelvärk kan förekomma mer frekvent än vad som anges av läkare, med Zudena. Vissa källor tyder på att denna reaktion är inte alltid orsakas av att ta läkemedlet.

Interaktion med andra medel

Kombinationen av Udenafil med nitrat-baserade läkemedel (Nitroglycerin, Nitrosorbide, etc.) och antihypertensiva läkemedel är kontraindicerat, eftersom deras effektivitet förbättras.

Ökad toxicitet och nivåer i blodet av Udenafil har observerats med kompatibiliteten med läkemedel som verkar på enzymer i levern:

 1. Cimetidin;
 2. Erytromycin;
 3. Nicoradil;
 4. Ketokonazol för oral administration.
 5. antivirala medel av någon spektrum av aktivitet och verksamhet, inklusive de som används för att behandla HIV-infektion.
alert

Det är viktigt att veta att du tar Zudena rekommenderas inte att kombineras med att äta grapefrukt juice, som påverkar leverenzymer. Deras kombination ökar plasmakoncentrationer av Udenafil och ökar risken för överdosering symtom eller biverkningar.

Under graviditet och amning

Det är förbjudet att använda Zudena på kvinnor som bär ett barn, liksom under amning och amning. Läkemedlet används endast för män!

Med alkohol

Särskilda varningar om farorna av läkemedel interaktion med alkohol. Det är inte rekommenderat att kombinera Zudena och ökade doser av stark alkohol, särskilt för patienter med nedsatt lever -, hjärt-och kärl-sjukdomar.

Hållbarhet

Läkemedlet är användbara för 5 år från tillverkningsdatum. I fall av utgångsdatum av narkotika är förbjudet att använda.

Fråga om försäljning och förvaring

Zudena kan köpas på apotek med recept på Latin. Receptblanketten nödvändigtvis måste ange INN av det verksamma ämnet Udenafilum.

Förvaras i originalförpackningar vid rumstemperatur (25 °С) på en plats otillgänglig för barn.

Särskilda anvisningar

Före utnämningen av drogen, läkaren undersöker patienten att identifiera sjukdomstillstånd, som kontraindikationer till utnämningen. Patienten måste lära sig allt om Zudena och vad är Zudena för att säkerställa en korrekt tillämpning.

Det är viktigt att informera läkaren om man har:

 • hjärta sjukdomar.
 • stroke eller hjärtinfarkt tidigare.
 • patologi i njurar, lever,
 • ärftliga avvikelser av vision.
 • medfödda missbildningar av penis.

Innan du tar Zudena, var noga med att ange läkaren en lista över läkemedel som patienten tar. Detta är en viktig punkt, eftersom läkemedel såsom nitrater och lever enzym-hämmare är oförenligt med Udenafil.

Det finns inget sådant som "kvinnlig Zudena, eftersom läkemedlet är kontraindicerat för användning i kvinnor. Verktyget är inte förskrivas till manliga patienter tills de fyller 18 år.

Du bör avstå från att köra tills den reaktion mot Udenafil är fastställas, eftersom det kan orsaka yrsel och nedsatt synfunktion, inklusive snedvridning av färgseende.

En erektion hos män över 60 år: vad behövs för att behålla en erektion vid 65?

En erektion i 60 år kan fortfarande vara stabil, som i unga år, trots att det motsatta påståenden. Men detta är förutsatt att mannen inte har några kroniska sjukdomar, han leder en hälsosam livsstil, att han äter ordentligt och på ett balanserat sätt, inte konsumera alkoholhaltiga drycker.

Objektivt, den här situationen är sällsynt. Därför, i mogen ålder, kvaliteten på erektion försämras, det är en minskning i styrka, för tidig utlösning och andra symtom på erektil dysfunktion.

Läkarna säger att den försämring av den manliga makten efter 61 år är normalt, som åldersrelaterade förändringar är känt. Men om det är en minskning av sexuell lust, intresse i närhet försvinner, bör du vara uppmärksam.

Så, varför gör män har sexuella dysfunktioner efter 60 års ålder, vad som leder till dem? På vad sätt kommer att bidra till att avkastningen av hög kvalitet och regelbunden sex utan fel?

Avancerad ålder och styrka

Hormonet testosteron verkar vara ett ämne som har en direkt effekt på sexuell funktion. Med dess brist, erektil dysfunktion utvecklar med alla relevanta symtom, sjukdomar i urinvägarna kan utvecklas.

Med åldersrelaterade förändringar i kroppen, vilket är en minskning i hormonproduktionen observeras, därför, vid 62 år gammal, den nivå som kan vara mycket lågt, vilket är en faktor i den patologiska misslyckande. Den koncentration av ämnet påverkar livsstilen av män.

Om en man har missbrukat alkohol i hela sitt liv, rökt, professionell verksamhet som är förbunden med att vara på en plats (stillasittande arbete), så är det mycket troligt att säga att efter 60, problem med potens är oundvikligt.

Identifiera de orsaker som leder till ett dåligt stående penis vid upphetsning:

 • Övervikt, fetma. De leder till försämrad blodcirkulation i kroppen, hormonell obalans.
 • Sjukdomar i urogenitala system - uretrit, cystit, prostata adenom, nedsatt njurfunktion.
 • Långvarig behandling med potenta läkemedel såsom lugnande piller av en lugnande natur, anabola steroider, läkemedel för högt blodtryck.
 • Psykologiska orsaker: kronisk stress, trötthet, förväntan av misslyckanden, tvivel på sig själv.
 • Kränkningar av det centrala nervsystemet, minskar ledning av nervimpulser i kroppen.
 • Aterosklerotiska förändringar i blodkärlen, endokrina sjukdomar, kroniskt högt socker.

Arbete om farligt arbete, strålning, kemoterapi, och dåliga miljöförhållanden kan leda till erektil dysfunktion.

Balanserad kost vid 60 års ålder

Den mänskliga kroppen får alla nödvändiga ämnen för sitt liv från mat produkter som människor konsumerar. Avsaknaden av användbara komponenter återspeglas i den totala funktionen av kroppen, inklusive erektil funktion.

Om du äter på ett rationellt och balanserat, som äter en tillräcklig mängd av protein, zink, magnesium, selen och andra mineraliska ämnen, för att sedan undvika impotens i ålderdomen är ganska verklig.

För den sexuella hälsan hos kvinnor är användbara produkter som är berikad med magnesium och protein ämnen. Dessa inkluderar all fisk och skaldjur, feta sorter av havet fisk, magert rött kött. En hel del av magnesium i produkter mutter. En speciell plats är upptagen av mjölkprodukter, som innehåller protein och fosfor.

För en erektion, måste du följa följande näringsmässiga kriterier:

 1. Kosten är utformad så att 40% är protein, 20% fett, 40% är komplexa kolhydrater.
 2. Om det är övervikt, då du kommer att behöva för att begränsa ditt kaloriintag, överge bageri och konfektyr produkter, och eliminera snabb-absorberande kolhydrater.
 3. Relativ makt. Det noteras att äta mat från 5 till 7 gånger per dag bidrar till normalisering av matsmältningen, inte överbelasta tarmen, medan man inte känner sig hungrig.
 4. Överge stekt mat, föredrar matlagning, ångande.

Transfetter verkar som speciella kemikalier som kan störa hormonbalansen i kroppen. Om det vid en ung ålder, är naturligt testosteron produktionen är återställd, då 63 år gammal - det kommer inte att hända.

Det rekommenderas att ge upp energidrycker, alkohol, starkt kaffe och te, och ersätta dem med buljong höfter, juice, frukt juice, låg koncentration örtte.

Potentiering av läkemedel

Att stärka styrka i 64-65 år är möjligt genom droger som syftar till att uppnå ett upprätt tillstånd. Om det inte finns några medicinska kontraindikationer, då helst - användning av inhibitorer som Zudena, Levitra, etc.

Zudena är ett bra botemedel för impotens. Det är dock användas med stor försiktighet vid 66 års ålder, eftersom läkemedlet kan påverka tillståndet i det kardiovaskulära systemet, leda till labilitet av blodtrycket.

Därför utnämningen av syntetiska läkemedel bör ta itu med en läkare. Med tanke på alla indikationer och kontraindikationer, samtidiga sjukdomar av mannen, läkaren kommer att hitta det bästa sättet att bidra till att uppnå riser och inte att provocera fram negativa reaktioner.

Tänk effektiva läkemedel som kan vidtas efter 65 år:

 • Tribestan innehåller växtbaserade ingredienser, förskrivs när penis är dåligt, sexuell lust har minskat.
 • Verona kapslar är ett kosttillskott som syftar till att återställa manlig makt. Effektivt kämpar med en trög riser och för tidig utlösning.
 • Priligi är en serotonin-återupptags-hämmare som hjälper till att förlänga intim närhet. Stärker känslan av samlag, eliminerar impotens av alla ursprung.
 • Impaza löser problem med erektionen hos män i 67 år. Homeopatiska läkemedel återställer den fysiologiska processen av erektion, medan normalisera koncentrationen av testosteron.

Generellt, dessa läkemedel arbeta för ett långsiktigt resultat, vilket hjälper till att stabilisera en erektion under en lång tid.

Dosering och frekvens bestäms individuellt av en läkare eller instruktioner.

Av: George Breese, PhD

Kommentar